top of page

De workshops worden gegeven in mijn atelier in Den Haag. Zowel in de ochtend als in de avond. Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Ruime parkeermogelijkheden. Maximaal 6 personen per groep.

Hexenbollen

Hexenbollen

We maken in een avond een kleurige hexenbol voor in de tuin. U krijgt voegsel en een voeginstructie mee om thuis te voegen, de lijm moet 24 uur drogen. De kosten zijn €25,00 inc. koffie/thee en koek. Voor meer informatie of aanmelding zie 'Contact'.

Schaal

Schaal

We maken in een avond een kleurige schaal. U krijgt voegsel en een voeginstructie mee om thuis te voegen, de lijm moet 24 uur drogen. De kosten zijn € 25,00 inc. koffie/thee en koek. Voor meer informatie of aanmelding zie 'Contact'.

Spiegeltje

Spiegeltje

We maken in een avond een kleurige spiegel. U krijgt voegsel en een voeginstructie mee om thuis te voegen, de lijm moet 24 uur drogen. De kosten zijn € 25,00 inc. koffie/thee en koek. Voor meer informatie of aanmelding zie 'Contact'.

Kinderfeestje

Kinderfeestje

We maken een mozaïek werkstukje, een spiegeltje, beestje of iets anders. Ruime mogelijkheden in overleg. Max 7 kinderen in de leeftijd vanaf 6 jaar. Kosten € 12,50 per kind inc de materialen, limonade en versnapering. Voor meer informatie of reservering zie 'Contact'.

Eigen inbreng

Eigen inbreng

We maken in een avond een mooi werkstuk. U kunt zelf een voorwerp meenemen om te mozaieken of iets uitzoeken in het atelier. U krijgt voegsel en een voeginstructie mee om thuis te voegen, de lijm moet 24 uur drogen. De kosten zijn € 25,00 inc. koffie/thee en koek. Voor meer informatie of aanmelding zie 'Contact'.

bottom of page