top of page
Bolletje

Bolletje

Hoogte 36 cm Diameter 20 cm . Gebruikte materiaal Glas, kralen, porcelein.kant en rubber hoedje. Bij belangstelling of meer foto's graag een bericht sturen naar Contact

Medusa

Medusa

Het hoogte punt is 20 cm. het breedste punt is12 cm. het hoofdje is van porselein . verder zijn er kralen gebruikt en metaal. Bij belangstelling of meer foto's graag een bericht sturen naar Contact.

Stolp girl

Stolp girl

De hoogte van de stolp is 20 cm, de breedte 12 cm.Heb hoofdje is van porselein. Bij belangstelling of meer foto's graag een bericht sturen naar Contact.

Lady zeester

Lady zeester

Ze is 12 cm hoog en 15 cm breed. Het hoofd is van porselein .De zeester van keramiek en de schelpen zijn echt. Bij belangstelling of meer foto's graag een bericht sturen naar Contact.

Hopla lala

Hopla lala

Mozaiek paddenstoel waar een balerina doorgezakt is. Hoogte 22 cm en breed 16 cm . Hoogte 14 cm breedte ook 14 cm . Prijs in overleg ook meerdere foto's op aanvraag bij contact.

Sara slak

Sara slak

wit porselein met een mozaiek van kralen en bijzondere dingetjes. Hoogte 12 cm en breedte 17 cm. Hoogte 14 cm breedte ook 14 cm . Prijs in overleg ook meerdere foto's op aanvraag bij contact.

pipo

pipo

Zittende clown met een hond die onder zijn jas uitkomt. hoogte 14 cm breedte ook 14 cm . Prijs in overleg ook meerdere foto's op aanvraag bij contact.

Bizar poppetje

Bizar poppetje

Fantasie figuurtje Breedte 12 cm . hoogte 9 cm. gemaakt van verschillende materialen, Prijs op aanvraag ook voor meer foto's naar contact.

Prinses

Prinses

Meisje van mozaïek en verschillende decoratiesteentjes. Hoogte 17 cm. Prijs op aanvraag ook voor meer foto's naar contact.

Bolletje

Bolletje

Vrouwtje op een likeurglaasje. Hoogte 23 cm. Gemaakt van verschillende materialen, voor meer foto's naar contact. VERKOCHT

zeemeermin

zeemeermin

Een kleine zeemeermin van verschillende materialen. Hoogte 17 cm Prijs op aanvraag ook voor meer foto's naar contact.

Bloemenhoofdje

Bloemenhoofdje

Dit Hoofdje hangt ondersteboven aan een ketting. Lengte tot aan bloemetje 20 cm. Prijs op aanvraag ook voor meer foto's naar contact.

griezeltje no 03

griezeltje no 03

Bijzondere kunst. Popje 28 cm hoog. Hangt aan een ketting van 14 cm Prijs op aanvraag. Meer foto's op aanvraag. Verkoop bij contact

Liefie no 01

Liefie no 01

Bijzondere kunst. Popje 22 cm hoog. € 35.00 Meer foto's op aanvraag Bij belangstelling mailen bij contact. VERKOCHT

Liefie no 02

Liefie no 02

Bijzondere kunst. Popje 22 cm hoog. € 35.00 VERKOCHT

Griezeltje no 01

Griezeltje no 01

Bijzondere kunst. Popje 28 cm hoog. Hangt aan een ketting van 14 cm VERKOCHT

griezeltje no 02

griezeltje no 02

Popje 20 cm hoog. Hangt aan een ketting van 14 cm Prijs op aanvraag. Meer foto's op aanvraag Bij belangstelling mailen bij contact.

bottom of page